אין כמו טרמיסו איטלקי מסורתי להמתקת היום, הפעם, קבלו אותו בגרסה הרזה בה עושים שימוש בגבינות דלות שומן, כך שתוכלו ליהנות מהקינוח הנפלא ללא נקיפות מצפון.
מצרכים
2 שרוולים של עוגיות בישקוטי (חבילה)
לרוטב
3 כפות ליקר שקדים
2 שוטים של אספרסו מריר
1/2 כוס מים קרים
לקרם
1 שמנת מתוקה
2 גבינה 5% בטעם שמנת
500 גרם גבינה לבנה 5% מסוננת
1 אינסטנט פודינג ווניל
4 כפות סוכר
לבזיקה מעל
קקאו
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הרוטב.
לשים בקערת המיקסר את השמנת האינסטנט פודינג והסוכר ולהקציף עד לקבלת קרם יציב. להוסיף את הגבינות ולאחד הכל יחד.
לטבול כל בישקוטי היטב ברוטב ולהניח שכבה ראשונה בתבנית. למעל, לצקת חצי מהקרם וליישר. להוסיף עוד שכבה של בסקוטי טבול בקפה ומעל לסיים עם שכבה של גבינה. ליישר ולבזוק מעל קקאו.