בלב הפארק המרכזי של שכונת גליל ים החדשה שבהרצליה, נולד מקום חדש, רדיו גליל ים בבעלותם של אילן אלקבץ, זיו שעיה ואלכס רדיאנוב מסעדנים ואנשי לילה מוכרים עם עשרות מקומות בילוי שהקימו לאורך השנים (ביניהם קפה פופולר, חוף פלורה הרצליה, מלון קוקו בדיזינגוף, אולם האירועים שבע, פארקר הרצליה ועוד).
הצוות ברדיו גליל ים מציע מגוון אפשרויות וחוויות בילוי המותאמות לכל שעה ביום אם זה למשפחה, חברים או סתם הפוגה מהשגרה , מה שמהווה מרכז תרבותי עם פלייליסטים מוזיקליים ייחודיים, עמדת דיג׳י עם תקליטים ואמנים שינגנו בלייב.
קראו גם:
כל ההרפתקה הזאת ממוקמת בשכונת גליל ים החדשה שבהרצליה, שכונה שקטה עם פארקים נעימים. המתחם משתרע על כ-450 מטר מרובע כולל פנים וחוץ נעים ומרווח, המקום החדש שעוצב על ידי האדריכל דן טרויים מהאדריכלים המוערכים בישראל מהווה מוקד בילוי במיקום פסטורלי בתוך הפארק לחוויות מרגשות לאורך כל שעות היממה.
לדבריו של טרויים, "קיבלנו חלל עם אופי תעשייתי (קירות ותקרת בטון חשוף). שמרנו על האופי של החלל והוספנו בו ריבוי של תחושות שונות שמשתלבות יחד ומתגבשות לתחושה אחת כוללת של חווית בילוי של בוקר ולילה. בר דומיננטי שחוצה את החלל, אזורי ישבה בגבהים שונים שצופים אחד בשני ועל הגינות שלצידי החלל. החומרים שבהם השתמשנו היו בעיקר חומרים מקומיים ו/או פשוטים כמו רצפת שומשום, חלונות מפרופילי ברזל, עץ אלון ובטון שכבר היה בחלל . מה שיצא זה מקום בילוי הנותן תחושה של חוסר מאמץ שנולד מתוך הקונספט והצרכים האמיתיים של המקום".
המקום משמש כ-food court מתקדם כאשר ישנן שתי דלתות: דלת 1 אשר תושק בקרוב - "הקיוסק של גליל ים" – כריכים, מוזלי, דרינקים, קינוחים וגלידות לילדים לישיבה מהנה בפארק הפסטורלי ודלת 2 שמציעה כבר היום מסעדה all day עם בראנץ' מגוון ועשיר כל יום בין השעות 08:00-16:00 כאשר במקום מוגשות מנות כמו, שקשוקה בוריקה-עלה פילו מטוגן במילוי ביצה, תפו״א ובולגרית, מונח על שקשוקה פלפלים ועגבניות עם שמן צ'ילי, כוסברה ובצל ירוק (64 ) ביצים עלומות על אבוקדו -מוגש על לחם כוסמין קלוי וקרם עגבניות שרי קונפי,לצד סלט אישי (64 שקל), גוט מארגן קוגל- שמנת חמוצה, סלט ביצים,כבד קצוץ, ירקות טריים וחזרת אדומה(64 שקל מוגשת בסופש בלבד).
בין המתוקים של הבראנץ, מוגש פרנץ' טוסט -לחם קסטן מקורמל במילוי גאנש מסקרופניה וקולי תות,לצד קצפת מסקרפונה וסלט פירות העונה (48 שקל). החל מהשעה 12:00 עד 16:00 מוגשות מנות דגים ומנות בשריות נוספות בינהן Steak & Eggs מינוט סטייק עם ביצת עין שעועית ירוקה ותפוחי אדמה עם איולי כמהין (112 שקל), פטוצ׳יני בולונז (84 שקל), הקבב של שעיה לצד סלט עגבניות פיקנטי טחינה עריסה סלט עשבים ובצל סומק (88 שקל) ועוד.
לאחר פאוזה של כשעתיים יפתח תפריט ערב עשיר ומפנק (18:00-1:00) שניתן להנות בו בין היתר ממעורב הרצלייני-פרגית,כבד ולבבות עוף עם שומן אווז, בצל, מיקס עשבי תיבול, טחינה וממרח שיפקה. מוגש על לחוח(68 שקל), טרין כבדי עוף (52 שקל), טרטר דג-טרטר דג על רוטב כוסברה, שקדים, בצלי שאלוט, תפוח גראנד סמית, פטרוזילה, נענע, רוקט וצ'ילי אדום(74 שקל), קציצות לוקוס/טופו חריפות-לוקוס/טופו וקמח חומוס טבעוני ברוטב עגבניות, פלפלים חריפים וכוסברה (78/96 שקל), פילה סלמון-תפוחי אדמה פריכים, בצל סגול,זיתי קלמטה וסלטון עלים ירוקים על מצע יוגורוט לימוני (112 שקל) ולכל חובבי הבייסיק המבורגר קלאסי/טבעוני- 220 גרם בשר בלחמניה רכה עם רוטב אמריקאי ,חסה עגבניה ובצל סגול מוחמץ. מוגש עם צ'יפס(82 שקל), ניוקי תפוחי אדמה-עם ירקות עונתיים בחמאה חומה, ציר רוטי עם נגיעות רוזמרין ובזיליקום פרמז'ן (84 שקל), רביולי ארטישוק וגבינת עיזים-ברוטב חמאה ויין לבן עם עלי בייבי חרדל ומיזונה חרפרפרים ופרמז'ן (86 שקל).
ואיך אפשר שלא לסיים ארוחה בקינוחים מפנקים, בניהם : טבעת יוזו (52), טרמיסו (48), נמסיס שוקולד (48) ועוגת גבינה באסקית (48). לצד כל המנות יוכלו הסועדים להינות ממגוון עצום של מאות יינות וקוקטיילים מפנקים שמתאימים לאווירה הפסטורלית של המתחם בינהם: רדיו סאוור-פיסקו, ג'יפארד פסיספלורה, ג'יפארד וניל, ליים (58 שקל) פינק בלוגה מריטיני-בלוגה,קולי תות,רובארב, ליים (58 שקל), מילאנו טורינו-ביטר פוזטי קקאו, קוקי דה טורינו(58 שקל) פירסט סנס- פור רוזס ברבן,שינה שינה,ביטר ליים (58 שקל).
מיקום ושעות פעילות:
הרב עובדיה יוסף 12, פארק גליל ים הרצליה
ימים ראשון-שבת, 8:00-00:00 ( חמישי עד 1:00)