"הקורונה חישלה אותנו": דור כהן ואור דוייב, שני שותפים במעדניית הבוטיק הפופולארית "המזווה" בפרדס חנה-כרכור, החליטו לפתוח בעיצומו של המשבר הכלכלי בעקבות הקורונה סניף נוסף בהרצליה חרף המשבר הכלכלי העצום: "זו הדרך שלנו לשרוד".
המזווה. עמוס בלקוחותהמזווה. עמוס בלקוחות
המזווה. עמוס בלקוחות
(צילום: אתר "המזווה")
לפני שבועיים נפתח סניף נוסף של המזווה ברחוב אריק אינשטיין 3 בהרצליה. מדובר במעדנייה כשרה שנוסדה בשנת 2014 על ידי שני שותפים, דור כהן ואור דוייב, מתוך כמיהה לבשרים ונקניקים איכותיים ללא חומרים משמרים וללא תוספות.
מאז מתמחה המזווה בייצור ועישון בשרים ונקניקים בשיטה מסורתית שהפך לאבן שואבת עבור קרניבורים רבים ברחבי הצפון ולא רק. בנוסף במקום תוכלו למצוא גם בשרים לרכישה הביתה, כריכים טריים מלחמי מחמצת ושלל מוצרים מפנקים שמעשירים את המזווה הביתי שלכם - ומשם מגיע השם אם לא הבנתם.
כאמור, דור כהן, השף שגם מוציא לפועל קייטרינג שף, יחד עם שותפו החליטו בזמן משבר הקורונה לפתוח סניף נוסף בהרצליה, למרות שכל התחזיות הכלכליות ועננת הקורונה סגרה חנויות ותיקות רבות.
"הבנו שרק אנחנו נוכל לעזור לעצמו יחד עם הלקוחות שלנו", אומר דור, "והתחלנו לבצע משלוחים לכל נקודה בארץ. אלו משלוחי פרימיום של המוצרים שלנו. זה הצליח מעל המשוער, היו לנו מאות משלוחים לכל נקודה בארץ. האהבה של הלקוחות וההיענות המדהימה הביאה אותנו להחלטה שאנחנו חייבים לפתוח סניף נוסף. למה בהרצליה? התאהבנו במקום".
בתפריט מבחר בשרים מעושנים ונקניקים בעבודת יד, לצד גבינות ארוזות ושקולות, מעבר לכך, במקום גם פינות ישיבה והם מגישים פלטות בשרים, כריכים מדהימים, סלטים ועוד.