בפעם הרביעית: פסטיבל השפים והמסעדות "foodies" יוצא לדרך מהיום (שלישי) ועד סוף השבוע במהלך הפסטיבל יוכלו המבקרים ליהנות ממנות בסגנונות שונים שיצרו שפים ושפיות מובילים במחירים של עד 40 שקלים.
אירוע האוכל הגדול יתקיים במשך ארבעה ימים בתאריכים 31-28 במאי, והוא ייערך במתחם meex שרונים בהוד השרון.
בין אנשי האוכל שלוקחים בו חלק ניתן למנות את השף ישראל אהרוני, שיציע פופקורן עוף וצ'יפס הולנדי; השף חיים כהן, שיגיש מנת הום פרייז וכנפיים כשרים; השף אבי לוי יצר עבור הדוכן הכשר שלו בפסטיבל תפריט בשרי שכולל, בין היתר, מעורב ירושלמי ומנות קבב.
כאמור, בין המנות שיככבו בפסטיבל נמצאים גם: שניצל בחלה של אבי ביטון; בשר מפורק ברוטב ברביקיו מעושן בחלה של NUNUNU; כריך בשר ראש עם גרגירי חומוס ופלפלים או פראנה עם קציצות דגים ברוטב מרוקאי של תומר תומאס; נאגטס פריך בקונוס של רחל בן אלול (רחל בשדרה), ומנות מסקרנות מהמטבח האסייתי דוגמת עוף פלפלת, דאשי סלמון או סלט מלפפון מקונג של השף שחף שבתאי ממסעדת POP &POPE.
קראו גם:
על עמדת המתוקים יככב השנה פיצי, הבייקרי של השף חיים כהן, שיציע מגוון קינוחים מתוקים, עוגות, בראוניז, עוגיות, קראק פאי ועוגות שמרים לסגירה טעימה של ארוחת המלכים שאשכרה לא מכאיבה לכיס.
הפסטיבל יתקיים ב-31-28 במאי. הכניסה חופשית. מתחם meex שרונים, הרקון 2, הוד השרון.