מתלבטים בין ארוחה טובה למסיבה? הסלון היווני של שף גיא פרץ מאפשר לכם ליהנות מכל העולמות בחוויה יוונית אותנטית על חוף הים התיכון, מבלי לעלות על מטוס.
4 צפייה בגלריה
הסלון היווני
הסלון היווני
הסלון היווני
(צילום: יונתן בן חיים)
הסלון היווני החדש של השף גיא פרץ נפתח במקום גדול יותר ומשודרג: על חוף הים במלון דניאל שבהרצליה פיתוח. המקום מציע קולינריה יוונית ים תיכונית עלית עם חומרי גלם המיובאים מיוון ומטבח פתוח למזאטים ומנות פתיחה כנהוג במדינה הים תיכונית שישראלים כל כך אוהבים לאהוב.

4 צפייה בגלריה
הסלון היווני
הסלון היווני
הסלון היווני
(צילום: יונתן בן חיים)

למי שזקוק לקצת יוון לנשמה, המסעדה מאופיינת בחווית בילוי Dinner & Party ומארחת הופעות של זמרים מיוון ומישראל, ביניהם מאיה סול, רפאיל, ארינדה דימה ועוד, שיוצרים ערבי אירוח מלאים מוזיקה, שמחה, ריקודים ואוכל משובח.

אווירה

סלון יווני עוטפת את הקולינריה הים תיכונית בעיצוב יווני מסורתי, עם חלונות כחולים, מרפסת לחוף הים, הרבה פרחים וצלחות שאפשר לשבור, כמיטב המסורת. במסעדה יוקדשו ערבי נושא לאתרים היוונים השונים כמו לסבוס, מיקונוס או אתונה, בהם יוגשו מנות אופייניות לצד מוזיקה ואווירה ייחודית.

תפריט

4 צפייה בגלריה
הסלון היווני
הסלון היווני
הסלון היווני
(צילום: יונתן בן חיים)

התפריט של סלון יווני אוהב את הים התיכון ןמתהדר במגוון דגים מקומי רחב וטרי, לצד מנות יווניות קלאסיות, מאפים ופסטות. הכשרות במקום היא כשרות חלבית דגים בהשגחת רבנות שוהם. מנות החובה של הסלון כוללות עמדת ירקות טריים ומנות פטה, בר פתוח של מזאטים ודגים נאים, בוצ'ר דייגים עם פלטה ולהבות וכמובן חגיגה מתוקה עם שולחן קינוחים מפנק.

שף גיא פרץ

גיא פרץ הוא שף, מסעדן ומחבר ספרי בישול ישראלי. בעלים של מסעדות השף סלון יווני  ושל חברת יבוא הפוד טראקים "אוטו-פוד" וזוכה 13 מדליות זהב קולינריות בינלאומיות, כקפטן נבחרת השפים הישראלית.

4 צפייה בגלריה
השף גיא פרץ
השף גיא פרץ
השף גיא פרץ
(צילום: יונתן בן חיים)

פרץ נולד בדימונה לשושלת שפים וקצבים מהעיר קזבנלקה שבמרוקו, בצעירותו סיים את לימודי הקולינריה בבית הספר תדמור בהרצליה ועבד במלון שרתון בתל אביב, שם הפך ליד ימינו של השף ההולנדי בעל השם העולמי ווטרוס לאפ. בשירותו הצבאי שימש פרץ בתור השף של יחידת הקישור לכוחות הזרים, ואירח משלחות בינלאומיות של בכירי צבאות זרים וצה"ל. בהמשך הקריירה הקולינרית שלו, שימש פרץ כשף בגני ארועים ובתי מלון והקים חברה לייעוץ קולינרי על שמו שפעילה במאות פרויקטים בישראל ובעולם.

קראו גם:

קולינריה בשגרת מלחמה

סלון יווני ושף גיא פרץ גאים להיות מוסד קולינרי ישראלי המחובר למקום ולקהילה. הירקות שנכנסים למטבח הסלון מגיעים ברובם מחקלאים בעוטף ישראל והמסעדה מעניקה 15% הנחה לחיילים ולאנשי כוחות הביטחון באופן קבוע. כחלק משגרת החירום, בסלון יווני עושים כל מאמץ כדי להעניק ערב של שמחה ואושר למבלים במסעדה, אך בה בעת חושבים על ציבור האזרחים שפונו מביתם ועל החיילים שנלחמים בחזית - המסעדה מתחייבת להעביר 5% מרווחיה לעמותות הפועלות למען חיילי צה״ל.
כתובת – שדרות אלי לנדאו 60, הרצליה.
שעות פתיחה: א עד ד 18:00 עד 23:00, חמישי 18:00 עד 00:00, שישי 12:00 עד 15:00.