כמה שאני אוהבת עוגות מהירות. כאלה שמכינים אותם ברגע, פותחים את דלת התנור ומתמוגגים. מתמוגגים בעיקר בגלל שלא הושקע בה כמעט כלום והיא יוצאת מופלאה, ממש קצת כמו קסם. את הקסם הזה, הכנתי משילוב מנצח של שוקולד ובננות, שאין עליו כמעט עוררין.
הריח, מרקם העוגה, הגובה ובכלל התוצאה המופלאה עושים את העוגה – למושלמת!
עוגת בננות
למצרכים:
4 בננות מעוכות במזלג
3 ביצים
1 כוס סוכר
200 גרם חמאה מומסת
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס
אופן הכנה:
לשים את הבננות בקערה, להוסיף את הביצים, הסוכר החמאה המומסת ולערבב היטב.
בקערה נפרדת לערבב את הקמח, הסודה לשתייה, המלח והשוקולד צ'יפס.
לאחד ביחד עם תערובת הבננות.
להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כארבעים דקות.