אפי אלאלוף, דור שני למקימי מסעדת "ג׳קו" המיתולוגית בחיפה שנסגרה לצמיתות אחרי 50 שנה, החליט לפתוח בהרצליה בר מסעדה חדשה בשם "לולה מרטין", עם 180 מקומות ישיבה.
במקום ג'קו - לולה מרטיןבמקום ג'קו - לולה מרטין
במקום ג'קו - לולה מרטין
(צילום: יח"צ)
מתחם לולה מרטין כולל 3 מרכזים: חנות דגים רחבת ידיים שתמכור דגים ופירות ים טריים לרכישה במקום ובמשלוחים (שם החנות יהיה ג'קו ובניו), מסעדה קטנה לאוכל מהיר שתמכור טייק אווי כמו פיש אנד צ'יפס, מולים וצ'יפס ופילה דג בלחמנייה, וכן המסעדה הראשית שתיקרא כאמור לולה מרטין.
אללוף מבטיח למכור פירות ים במחירי רצפה. במסעדה החדשה הוא מציע תפריט דגים ופירות ים, שלדבריו יהיה זול ב-30% ממה שמקובל בתפריטים של מסעדות אחרות. לצד המסעדה עתיד לפעול גם בר נקסט דור, שיגיש מנות דגים ומולים עם בירה בטייק אווי.